Få barnets køn at vide på et tidligt stadie

Liggende baby

Der er stor forskel på, hvorvidt kommende forældre ønsker at få kendskab til barnets køn. Mange kan næsten ikke vente med at få svar på det, mens andre helst vil vente. De fleste vælger at få svar på dette ved deres 20-ugers-scanning, men ikke alle kan vente.

Synes man, at det er svært at vente, er der heldigvis andre løsninger. Derfor er man ikke tvunget til at vente på denne scanning, før man kan få barnets køn at vide. Ønsker man at få svar tidligere, er man dog nødt til selv at betale for en test.

Få svar på barnets køn med en blodprøve

Det er bestemt ikke alle, der er klar over det, men faktisk kan barnets køn fastslås med en blodprøve. Vil du gerne have kendskab til dit køn på baby før tid, er det måden at gøre det på. Det kræver kun, at du får foretaget en enkel blodprøve, og svaret kommer hurtigt.

F.eks. kan du få udført en Evita Test fra graviditetsuge 10+0. Venter du med at få foretaget din test til graviditetsuge 11+4, vil du kunne få svar på blot to arbejdsdage. Derfor kan du faktisk få barnets køn afsløret omtrent 3-4 uger tidligere end i forbindelse med en scanning.

Ikke alle ønsker at kende til barnets køn

Som angivet før, er der forskel på kommende forældre, når det kommer til barnets køn. Langt de fleste er meget nysgerrige på at få at vide, om de venter sig en dreng eller pige. Andre ønsker derimod at vente, indtil den lille guldklump kommer til verden.

Ønsker du og din partner at blive overrasket, er der intet i vejen med dette. Der bør dog ikke herske tvivl om, at det er de færreste, der vælger denne løsning. Tværtimod kan hovedparten af de kommende forældre ikke vente med at få svar.

Kan være en fordel med tidligt svar

Beslutter du og din partner, at I ønsker at få kendskab til barnets køn tidligt, bør I overveje at få udført en blodprøve. Det er nemlig fordelagtigt at få kendskab til fosterets køn tidligst muligt. Det betyder nemlig, at I hurtigt kan komme i gang med at købe ind.

I og med, at det ikke er billigt at blive forældre, er det en fordel at kunne sprede diverse indkøb lidt ud. For at kunne dette, kræver det, at man har fået svar på barnets køn på et tidligt stadie.