Tværsnit synonym

TVÆRSNIT – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 5 løsningsforslag for ordet TVÆRSNIT som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til TVÆRSNIT. Det er muligt at få …

Synonym for Tværsnit – Synonymbog.com

Denne side indeholder forklaringer og synonymer til tværsnit, “Hvad er tværsnit”, stavning og andet ord for tværsnit.

tværsnit — sproget.dk

Tværsnit Tvær-snit, et. (jf. -gennemsnit og -skaaren samt Gennem-, Kvær-, Midtsnit; især fagl. ell. Skriftsprog eller litterært påvirket talesprog ) …

tværsnit — Den Danske Ordbog – Ordnet

1. flade som er fremkommet ved at noget er gennemskåret på tværs så man kan se dets struktur eller lagvise opbygning i naturen eller gengivet i et diagram.

Tværsnit Synonym – Dansk Synonymer

Synonym for Tværsnit her finder du alle synonymer af Tværsnit sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Synonym for Tværsnit her finder du alle synonymer af Tværsnit sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

Knoglemetastaser – Lægehåndbogen på sundhed.dk

16. dec. 2021 — Knoglemetastaser viser sig i ofte i form af lokale knoglesmerter, bløddelshævelse eller knoglebrud forårsaget af minimalt traume.

Synonymer for TVÆRSNITTET – Krydsord

17. jun. 2022 — Scabies er en intenst kløende dermatose/infestation, forårsaget af miden Sarcoptes scabiei. Plancher eller tegninger. Tværsnit af hud, tegning.

Liste-leksikon – Københavns Listefabrik

Synonymer for TVÆRSNITTET

Liste over synonymer til det ord TVÆRSNITTET og 41 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Det Kongelige Danske videnskabernes selskabs skrifter: …

Liste-leksikon

Vinkelret hak typisk i et hjørne af et tværsnit. Falsliste Liste med fals. … I daglig tale er hårdttræ synonymt med løvtræ (i modsætning til nåletræ).

Keywords: tværsnit synonym